Sluit dit venster

Shuttle Service Rotterdam Airport

Handige shuttle service bij Rotterdam Airport

Maak gebruik van de handige shuttle service Rotterdam Airport, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u voor de deur in en uit kunt stappen. U betaalt een scherpe prijs per dag voor het lang parkeren. Aan de andere kant stapt u dichtbij de terminal uit en zorgt u er met de shuttle service op Rotterdam Airport voor dat u kunt rekenen op een goede service. Geniet optimaal van uw reis of vakantie, dankzij de shuttle service die u precies brengt waar u wenst te gaan.

Voordelig lang parkeren

Dankzij de shuttle service Rotterdam Airport kunt u net iets verder van de luchthaven parkeren. Het grote voordeel hiervan is dat de grond er een stuk minder kostbaar is. Dit biedt de parkeeraanbieders als X de mogelijkheid om u een scherp tarief aan te bieden. Reserveer uw plaats bovendien online, zodat u daar op de dag van vertrek zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. U weet u verzekerd van een beschikbare plaats, waar u niet teveel voor betaalt. Op die manier kan de shuttle service op Rotterdam Airport u op een uitstekende manier van dienst zijn.

Voor de deur in- en uitstappen

Dankzij de shuttle service op Rotterdam Airport kunt u bovendien gewoon voor de deur van de terminal in- en uitstappen. Op de dag van vertrek parkeert u de auto op een van de voordelige locaties. Vervolgens gebruikt u de shuttle service om naar de terminal toe te reizen, zonder dat u ver hoeft te lopen. Nadat u terug bent gekomen staat u binnen enkele minuten weer op de parkeerplaats. De shuttle service Rotterdam Airport komt u voor de deur van de terminal ophalen en brengt u weer naar de plaats waar u de auto voorafgaand aan uw reis heeft neergezet.

Top 1 parkeeraanbieders

Valet Parkeer Service

www.cparkings.com
  • Professionele chauffeurs
  • Beoordeeld als goed
  • Voordelige tarieven
  • Dichtbij
  • Voertuig inspectie
  • 24/7 geopend
  • Gunstig gelegen
  • Beveiligd parkeerterrein
Meer info »

Afstand van de luchthaven: 0 minuten

€ 3,48